1title1_left.jpg (5370 bytes) 1title1_right.jpg (11103 bytes)
   

  Αρχική
  Γυμνάσιο
  Αξιοθέατα
  Νέο Σούλι
  Κάμερες
  Καιρός
  Κοσμογραφία
  Συζητήσεις
  Αναφορές
  Αναζήτηση
  Επικοινωνία
           
 

Μάρτιος 2009

http://www.paratiritisnews.gr/
Η εφημερίδα Παρατηρητής εκδόθηκε το Μάιο του 1979 και εφέτος συμπληρώνει 30 χρόνια έκδοσης της.
Η ιστοσελίδα του Καθημερινού Παρατηρητή www.paratiritisnews.gr λειτουργεί περίπου εδώ και 2 χρόνια. Είναι εύχρηστη, σε οργανωμένο πλαίσιο, χωρίς να χάνεται ο επισκέπτης, με κατηγοριοποίηση των θεμάτων της.

Συνέντευξη: Αντώνης Αθαν.Φραγγεδάκης

 

 

 

Απρίλιος 2008

http://www.panserraikos.net/
Είναι ένα site που ενημερώνει πλήρως τους φιλάθλους των Σερρών και όχι μόνο, για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό (κυρίως) τμήμα του Πανσερραϊκού. Οι συντάκτες του site βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια, στην κερκίδα και μεταφέρουν στο site όλα όσα βλέπουν και μαθαίνουν.

Συνέντευξη: Συνοδινός Δημήτρης

 

 

 

Ιανουάριος - Μάρτιος 2008

http://www.naserron.gr/
Το site της Νομαρχίας Σερρών παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτηση του πολίτη την διάρθρωση των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα υπάρχουν θέματα Τουριστικής προβολής του Νομού Σερρών

Συνέντευξη: Ρόντσης Δημήτρης

 

 

 

Απρίλιος - Δεκέμβριος 2007

http://www.pansouliakos.gr/
Ένα site καθαρά αθλητικού περιεχομένου με νέα και φωτογραφικό υλικό από την ομάδα του Πανσουλιακού.

Συνέντευξη: Σμηλιάνης Σπύρος

 

 

 

Ιανουάριος - Μάρτιος 2007

http://dide.ser.sch.gr/
Η ιστοσελίδα αυτή είναι η διοικητική και εκπαιδευτική έκφραση της Δ/σης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών. Αποτελεί ενημερωτική εκπαιδευτική πύλη για όλα τα θέματα που απασχολούν τον εκπαιδευτικό και τη σχολική μονάδα της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Συνέντευξη: Πάσχος Βασίλης

 

 

 

Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2006

http://www.anexartitos.gr/
Ηλεκτρονική εφημερίδα για το Ν. Σερρών. Σας ενημερώνει με ειδήσεις για την τοπική κοινωνία, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, την πολιτική και την οικονομία. Με δυνατότητα αναζήτησης στις ειδήσεις του αρχείου της. Ο κύριος λόγος της δημιουργίας της ήταν η ενημέρωση των Σερραίων της διασποράς, αυτών δηλαδή που ζουν μακριά από τις Σέρρες και δεν είναι δυνατόν να έχουν την εφημερίδα έγκαιρα στην διάθεσή τους.

Συνέντευξη: Χρήστος Πλακιάς

 

 

 

Ιούνιος - Αύγουστος 2006

http://www.noizeradio.gr/
Μια ομάδα ανθρώπων που πάνω από όλα είναι μια μεγάλη παρέα, οι περισσότεροι είναι στο ραδιόφωνο πάνω από 5 χρόνια. Προσπαθούνε να τρέχουν στον ρυθμό της εποχής και να καλύπτουν τις ανάγκες ενός επαγγελματικού ραδιοφωνικού σταθμού. Είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες και πεινασμένοι για καθημερινή μάθηση από τον χώρο των media.

Συνέντευξη: Στέλιος Φακίρης

 

 

 

Απρίλιος - Μάιος 2006

http://www.infoserres.gr/
Μια καθαρά ενημερωτική πύλη για την πόλη και το νομό Σερρών, με πρωτογενείς ειδήσεις, που ανανεώνονται όλη τη διάρκεια της ημέρας, από επαγγελματίες δημοσιογράφους. Φιλοδοξεί να κάνει και στο νομό Σερρών, την on line ενημέρωση πράξη.

Συνέντευξη: Σαββίδης Παναγιώτης

 

 

 

Ιούλιος - Αύγουστος 2006

http://www.darnakas.gr/
Η ιστοσελίδα έχει σαν σκοπό την συγκέντρωση, ταξινόμηση και καταγραφή των εργασιών - φωτογραφιών που αναφέρονται στα πέντε αυτά χωριά. Παράλληλα φιλοδοξεί να γίνει πηγή για όσους θελήσουν να ασχοληθούν με θέματα γλωσσολογίας, λαογραφίας και ιστορίας των Δαρνακοχωρίων.

Συνέντευξη: Αθανασιάδης Αθανάσιος

 

 

 

Μάιος - Ιούνιος 2005

http://www.mathitiada.gr/
Ένα site λειτουργικό και εύκολο που μας δίνει με κατανοητό και ευχάριστο τρόπο τη δυνατότητα να γνωρίσουμε μια τόσο μεγάλη και πολύπλοκη διοργάνωση, όπως είναι η Μαθητιάδα. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες και περιγραφή όλων των αγωνισμάτων. Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσα από τo site σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό noise radio των Σερρών.

Συνέντευξη: Γάλλος Γεώργιος

 

 

 

Μάρτιος - Απρίλιος 2005

http://www.serres-pets.gr
Η ιστοσελίδα είναι μια ενδιαφέρουσα πύλη ενημέρωσης των πολιτών και δη των μαθητών πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα. Θα μάθετε πολλά και θα νιώσετε ακόμη περισσότερα.  Οι ειδήσεις και τα άρθρα που φιλοξενεί είναι και καυστικά και περιγράφουν την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι τα περιστατικά κτηνώδους συμπεριφοράς ανθρώπων κατά των ζώων (εννοείται και κατά των ανθρώπων) ανά τον κόσμο συμβαίνουν καθημερινά. Υπάρχουν φυσικά και οι όμορφες ιστορίες στην ιστοσελίδα.

Συνέντευξη: Πολυξένη Παπαποστόλου

 

 

 

Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2005

http://www.serrestoday.gr
Μία ηλεκτρονική εφημερίδα, η οποία ξεκινά, με αφετηρία τις Σέρρες, το ταξίδι της στο διαδίκτυο. Με «όχημα» την τρέχουσα ειδησεογραφία, όπως αυτή παρατίθεται, σχολιάζεται και αποτυπώνεται στα φύλλα του τοπικού τύπου, το SerresToday.gr, φιλοδοξεί να καταστήσει τον Σερραίο δημότη κοινωνό και συμμέτοχο στην άμεση, ουσιαστική και πληρέστερη ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά τον ίδιο και το περιβάλλον στο οποίο ζει και εργάζεται.

Συνέντευξη: Κώστας Πασχαλίδης

 

 

 

Δεκέμβριος 2004

http://gak.ser.sch.gr/
Μια ιστοσελίδα που έχει σκοπό να βοηθήσει τους ερευνητές που προέρχονται από άλλες περιοχές ώστε να εξοικονομήσουν χρόνο και να αποφεύγουν άσκοπες ταλαιπωρίες. Είναι ένα site που εξυπηρετεί κυρίως πρακτικές ανάγκες γιαυτό και αρκετά τυποποιημένο και λιτό. Το θεωρούμε όμως πολύ κατατοπιστικό.

Συνέντευξη: Γιάννης Τσαρούχας

 

 

 

Νοέμβριος 2004

http://1tee-serron.ser.sch.gr
Μια από τις καλύτερες σχολικές σελίδες που εντυπωσιάζει με την ευχρηστία και την φιλικότητα της. Ο επισκέπτης μπορεί να δει τα εργαστήρια και να πάρει πληροφορίες για τις ειδικότητες που προσφέρονται, τις διεξόδους μετά το Τ.Ε.Ε, τις εργασίες που πραγματοποιούνται καθώς και τις επιτυχίες καθηγητών και μαθητών σε διάφορους διαγωνισμούς.

Συνέντευξη: Θεόφιλος  Βενιζέλης

 

 

 

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2004

www.nea-zihni.info
Κύριο αντικείμενου του Site αποτελεί η παρουσίαση του Δήμου Νέας Ζίχνης, των δημοτικών διαμερισμάτων καθώς κι όποιου υλικού μπορεί να συμβάλλει στον σχηματισμό μιας ουσιαστικής εικόνας της περιοχής. Στην ενότητα στα Ελληνικά δημοσιεύονται και πληροφορίες καθαρά τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ η ενότητα στα Γερμανικά συμπεριλαμβάνει κάποιες γενικότερες πληροφορίες για την Ελλάδα.

Συνέντευξη: Max Moldenhauer

 

 

 

Ιούλιος - Αύγουστος 2004

www.protiserron.gr
Ο σκοπός της σελίδας είναι η προβολή της Πρώτης σε όλο τον κόσμο μιας και αποτελεί γενέτειρα πολλών Μακεδόνων πολιτικών. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για: Ιστορία της Αγγίστας, Ιστορία της Βιτάστα, Όρος Παγγαίο, Ι.Γ. Μονή Αναλήψεως, Πρωταίοι Πολιτικοί, Κων/τίνος Καραμανλής, Συμβούλιο Νέων, Δήμος Πρώτης, Ιστορία της Πρώτης, Παλαιά Πρώτη, Σύγχρονη Πρώτη, Τουριστικός Οδηγός, Λαογραφικό Μουσείο, Σύλλογοι Πρωταίων, Πολιτιστικές Λαογραφικές Εκδηλώσεις, Τα Νέα, Μουσείο Φωτογραφίας, Μαθητιάδα, κλπ.

Συνέντευξη: Χρήστος Τσιφούτης

 

 

 

Ιούνιος 2004

www.edra.gr
Πρόκειται για την απόλυτη Ελληνική Εκπαιδευτική Πύλη, όπως δηλώνει και το moto του ονόματος. Πλήρης ειδησεογραφία και απόλυτη έγκυρη - από τις πηγές- ενημέρωση, ελεύθερη διακίνηση ενυπόγραφων θέσεων, προτάσεις, εκπαιδευτικό επιστημονικό υλικό.

Συνέντευξη: Ιωάννης Κ. Γούναρης

 

 

 

Μάιος 2004

www.airphotos.gr
Αεροφωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από διάφορα μέρη της Ελλάδας ώστε πολλοί άνθρωποι να γίνουν κοινωνοί αυτής της άγνωστης στους πολλούς όψης της πατρίδος μας από ψηλά. Ξεκίνησε με αεροφωτογραφίες των Σερρών, κατόπιν αναθεώρησης των στόχων του site αλλά και παραινέσεων από άλλους πιλότους που διαθέτουν αεροφωτογραφίες, συμπεριέλαβε και άλλους νομούς. Φιλοδοξεί με συνεργασίες να καλύψει ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνέντευξη: Α. Αθανασιάδης - Γ. Μαδεμλής

 

 

 

Απρίλιος 2004

www.dvdstuff.gr
Ένα site που αναφέρεται σε ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με ταινίες ripping backup σε cd dvd copy καθώς και κριτικές ταινιών. Κατασκευάσθηκε πριν από 3 χρόνια και σήμερα έχει 2000 εγγεγραμμένους χρήστες, 10 moderators και επισκέψεις που φτάνουν τις 1300  την μέρα.

Συνέντευξη: Αναστάσιος Ρόντσης

 

 

 

 

Μάρτιος 2004

www.thrakiki.gr
Αφιερωμένος στη Θράκη, στην ιστορία και την παράδοσή της είναι ο διαδικτυακός τόπος του Συλλόγου της θρακικής Εστίας Νομού Σερρών. Στις ηλεκτρονικές σελίδες του μας περιμένει ένα πλούσιο ιστορικό της περιοχής, που εκτείνεται από την εποχή του Ομήρου και φτάνει μέχρι τις μέρες μας, αλλά υλικό από τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Συνέντευξη: Λευτέρης Χατζόπουλος

          

                                      

 

 

Φεβρουάριος 2004

www.serrelib.gr
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών αποτελεί πολιτιστικό πυρήνα του νομού Σερρών από το 1952. Έχει τη δυνατότητα να συμφιλιώσει μέσα από το βιβλίο και την τεχνολογία τη γνώση με τον πολιτισμό, με στόχο την προετοιμασία όλων των πολιτών για την κοινωνία των πληροφοριών. Διαθέτει μια κομψή και ιδιαίτερα ελκυστική ιστοσελίδα από πλευράς εμφάνισης και πολύ ενδιαφέρουσα από πλευράς θεματολογίας και προσφοράς υπηρεσιών σε ότι αφορά το περιεχόμενό της.

Συνέντευξη: Ιωάννης Σαπουντζής 

                

                                

 

 

Ιανουάριος 2004

www.panserraikos.gr

Μια σελίδα που ξεκίνησε από την αγάπη 3 ατόμων προς την ομάδα του Πανσερραϊκού. Είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα για τα αθλητικά δρώμενα του Νομού Σερρών και υπάρχουν εκτενείς αναφορές στο περιφερειακό πρωτάθλημα καθώς και στα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού.

Παράλληλα μπορείτε να δείτε video, φωτογραφίες και στιγμιότυπα παρμένα από τους αγωνιστικούς χώρους, συνεντεύξεις, την ιστορία του Πανσερραϊκού καθώς και τα τελευταία νέα της ομάδας.

Συνέντευξη: Σπυριδωνάκης-Κυριακίδης-Αθανασιάδης

                     

                                  

 

 

Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2003

www.e-view.gr
Πρόκειται για ένα site φτιαγμένο αποκλειστικά από χόμπι και προσωπικό μεράκι, που προσπαθεί να συμπληρώσει το κενό που υπάρχει στην πόλη των Σερρών στο χώρο του internet και που αποσκοπεί να προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν με ότι αστείο και χιουμοριστικό υλικό υπάρχει στο Διαδίκτυο, αλλά και να βοηθήσει όσους θέλουν να κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Συνέντευξη: Σάββας Πασχαλίδης 

              

                                          

 

 

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2003

www.myserres.gr

Μια καλοσχεδιασμένη, περιεκτική και λειτουργική περιφερειακή πύλη, αφιερωμένη στην πόλη των Σερρών. Περιέχει την τοπική και γενική ειδησεογραφία, οδηγούς για την πόλη και το Νομό καθώς και διάφορες δωρεάν δικτυακές υπηρεσίες (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δελτίου καιρού, γκρουπ συζητήσεων κλπ). Αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στο ελληνικό web όσον αφορά τα περιφερειακά portals

Συνέντευξη: Κ. Καραμούτσος - Κ. Τσιρογιάννης