1title1_left.jpg (5370 bytes) 1title1_right.jpg (11103 bytes)
   

  Αρχική
  Γυμνάσιο
  Αξιοθέατα
  Νέο Σούλι
  Κάμερες
  Καιρός
  Κοσμογραφία
  Συζητήσεις
  Αναφορές
  Αναζήτηση
  Επικοινωνία
           




 

Βράβευση

Για Τρίτη συνεχή χρονιά διακρίθηκε η Ιστοσελίδα του Γυμνασίου Νέου Σουλίου ανάμεσα σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας.
Την Κυριακή στις 25-4-2010 στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που έγινε στη Νάουσα απονεμήθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχολικών Διαδικτυακών Τόπων το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο στο Γυμνάσιο Νέου Σουλίου για την Ιστοσελίδα του. Το Βραβείο συνοδεύτηκε από δώρα για το Σχολείο που παραδόθηκαν στο Διευθυντή, κ. Μεσάικο Δημήτριο, έναν projector και ηλεκτρονικό υλικό.
Το χειροκρότημα από τους συνέδρους ήταν πολύ θερμό, γιατί θεωρήθηκε πολύ σημαντικό ένα μικρό Γυμνάσιο ενός χωριού, που τις δυο προηγούμενες χρονιές πήρε το πρώτο βραβείο, για τρίτη φορά να είναι στην πρώτη τριάδα.
Η Ιστοσελίδα του Γυμνασίου του Νέου Σουλίου ξεχώρισε για το πλούσιο και ποικίλο υλικό της, για τη συνεχή της ενημέρωση και για την ωραία της εικόνα.
Για να επιτευχθεί αυτό εργάζονται και συνεργάζονται μαθητές και εκπαιδευτικοί για τη συγκέντρωση του υλικού, ο Διευθυντής καταγράφει και οργανώνει το υλικό και ο κ. Αθανασιάδης Αθανάσιος, μαθηματικός, ο εμπνευστής και δημιουργός της Ιστοσελίδας, που αν και τα τελευταία χρόνια είναι αποσπασμένος στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη των Σερρών, συνεχίζει να τροφοδοτεί και να χειρίζεται την Ιστοσελίδα στο ελεύθερο χρόνο του με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αξίζουν συγχαρητήρια θερμά σε όλους όσους εργάζονται για την Ιστοσελίδα αυτή, που εκτός των άλλων την απολαμβάνουν με μεγάλο καμάρι και οι Νεοσουλιώτες της διασποράς.