1title1_left.jpg (5370 bytes) 1title1_right.jpg (11103 bytes)
   

  Αρχική
  Γυμνάσιο
  Αξιοθέατα
  Νέο Σούλι
  Κάμερες
  Καιρός
  Κοσμογραφία
  Συζητήσεις
  Αναφορές
  Αναζήτηση
  Επικοινωνία
           
 

07/05/2009
Γιώργιος Δ. Καρατάσιος
mail@...
Σας πληροφορούμε ότι στον 3o Πανελλήνιο Διαγωνισμό που συνδιοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών «Μιχάλης Δερτούζος» και την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) για τον καλύτερο σχολικό δικτυακό τόπο διακρίθηκαν οι παρακάτω Σχολικές Μονάδες της Περιφέρειάς μας:

Β) Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:
1. Γυμνάσιο Νέου Σουλίου Νομού Σερρών (87,6%)-1η θέση.


Αισθανόμαστε υπερήφανοι βλέποντας τα σχολεία μας να διακρίνονται και να διαπρέπουν σε πανελλήνιες διοργανώσεις. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε παρόμοιες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Άλλωστε, η υποστήριξη της ηλεκτρονικής μάθησης αποτελεί προτεραιότητα μας. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας έχουμε διοργανώσει και συμμετάσχει σε έναν ικανοποιητικό αριθμό ημερίδων και συνεδρίων, σχετικών με την πληροφορική, το ασφαλές διαδίκτυο και την παιδαγωγική αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών.
Συγχαρητήρια στις Διευθύνσεις και στο Εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ
 

 

07/06/2008
Τηλέμαχος Γεροντόπουλος
telemachos@...
Αγαπητοί συνάδελφοι & μαθητές του Γυμνασίου Ν. Σουλίου Σερρών σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την θαυμάσιο δικτυακό τόπο που κατασκευάσατε & συντηρείτε. Ο τρόπος και η όλη οργάνωση του υποδηλώνουν άψογο συνεργατικό πνεύμα, έξυπνες ιδέες που καταγράφουν όμορφα την ιστορία και την καθημερινότητα στο χωριό σας και όχι μόνο.
Σίγουρα είσαστε ένα σχολείο με πολύ δραστήριους καθηγητές και μαθητές.
Συνεχίστε έτσι γιατί κάθε χώρος χρειάζεται ένα άστρο.... Η δουλεία σας είναι πολύτιμή όχι μόνο για το περιεχόμενο της αλλά γιατί εμπνέει, αξίζει, δραστηριοποιεί τη συμμετοχή όλου του σχολείου.
Συγχαρητήρια και πάλι

Τηλέμαχος Γεροντόπουλος
Μαθηματικός & Προγραμματιστής Η/Υ
 

 

19/05/2008
Γιώργιος Δ. Καρατάσιος
mail@...
 
 

 

15/05/2008
Γιώργος Αποστολίδης
gar.apost@...

Μετά και από την πρόσφατη βράβευσή σας στο 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Ημαθίας, το δικό μας "εύγε" είναι λίγο, πολύ λίγο, όταν όλη η Ελλάδα και το εξωτερικό μιλούν για σας. Το να μπορεί μια ιστοσελίδα να διαμορφώνει την ταυτότητα ενός σχολείου και να λειτουργεί ως πυρήνας δημιουργίας, συνοχής και εξωστρέφειας είναι πιστεύω ένα μεγάλο επίτευγμα. Θα τολμούσα να πω και παιδαγωγική πρωτοπορία, υπόδειγμα και οδηγός προς όλους όσους αναζητούν μοντέλα παιδαγωγικής αξιοποίησης των ΤΠΕ στην εκπαίδευση. Αυτό όμως που θεωρώ υπέρτατη προσφορά είναι η πολιτιστική προσφορά σας.

Δεν γνωρίζω άλλη περίπτωση μια σχολική ιστοσελίδα να γίνεται φορέας ιστορικής μνήμης, εκδηλώσεων και προβολής του ζώντος πολιτισμού στο βαθμό που εσείς κατορθώνετε. Τυχεροί όσοι ζείτε αυτή την εμπειρία. Άξιοι οι μαθητές που εργάζεστε για την ιστοσελίδα και διατηρείτε αυτό το επίπεδο.

Άξιος ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου που περιβάλατε με τη δέουσα φροντίδα όλη την προσπάθεια.

Άξιος, τέλος, ο άοκνος και σεμνός μαθηματικός κ. Αθανασιάδης, ο εμπνευστής και η ψυχή αυτής της ιστοσελίδας που με προσωπικό κόστος και μακριά από φανφάρες συντηρεί αυτή την Ιδέα.
Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, να μείνετε προσηλωμένοι στον δρόμο σας και να χαρείτε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Γιώργος Αποστολίδης, φιλόλογος

 

 

06/05/2008
Χατζηβασιλείου Γεώργιος

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, συγχαίρει την ομάδα χορού του σχολείου σας για την ειδική διάκριση που έλαβε στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες Παραδοσιακού Χορού που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε το σχολείο σας για τη βράβευσή του με το Α΄Βραβείο καλύτερης Σχολικής Ιστοσελίδας στον αντίστοιχο Πανελλήνιο Διαγωνισμό.
Η συμμετοχή και η διάκρισή αυτή είναι αξιέπαινη καθώς προάγει τον εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο του σχολείου μέσα στα πλαίσια ευγενούς άμιλλας και καινοτόμων Δράσεων.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δ/νσης B/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών

Χατζηβασιλείου Γεώργιος

 

 

21/04/2008
Αικατερίνη Πουστουρλή
pkate@...

Αγαπητέ κ. Δ/ντά, Αγαπητοί Καθηγητές, Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες Θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια! Εσείς όλοι που προσπαθήσατε και δώσατε τον καλό αγώνα, που πιθανόν θυσιάσατε προσωπικές, οικογενειακές στιγμές, ή στιγμές ξεγνοιασιάς και συμμετείχατε σε ομάδες εργασίας για την επίτευξη της δημιουργίας μιας τόσο δυναμικής και επίκαιρης ιστοσελίδας, που αφοσιωθήκατε στη μελέτη για την απόκτηση της σύγχρονης γνώσης, αλλά και της ιστορίας του τόπου, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής και της επιτυχίας, μέσα από τούτη τη διάκρισή σας.

Συγχαρητήρια σ’ όσους συνέβαλαν στη δημιουργία της ιστοσελίδας (http://gym-n-souliou.ser.sch.gr/), Συγχαρητήριο για το Α’ Βραβείο! Συγχαρητήρια στους μαθητές που εργαστήκατε συστηματικά για τη συγκέντρωση του πολύτιμου υλικού (φωτογραφίες, πληροφορίες κλπ), στους καθηγητές και ιδιαίτερα στον καθηγητή πληροφορικής κ. Αθανασιάδη για τη δημιουργία–εξέλιξη-ενημέρωση της ιστοσελίδας και βέβαια στον Γυμνασιάρχη κ. Μεσάικο, που αποτελέσατε εμπνευστές, ενορχηστρωτές και καθοδηγητές αυτής της προσπάθειας. Συγχαρητήρια για την ειδική διάκριση της Ομάδας Χορού στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες Παραδοσιακού Χορού!

Είναι δεδομένο ότι τέτοια αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο όταν μέσα σε ένα ζωντανό οργανισμό όπως αυτό του σχολειού, υπάρχει όραμα, στοχοθεσία, πολύ αγάπη για το αντικείμενο εργασίας, επικοινωνία, πνεύμα συνεργασίας και συνεχή αλληλοϋποστήριξη και υποκίνηση και βέβαια υποδομές και κατάλληλα εργαλεία-εξοπλισμός (ΤΠΕ). Μέσα από το έργο σας, αναδεικνύεται ο πολλαπλός και σημαίνων ρόλος του δασκάλου στη καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων και ικανοτήτων, στη σημασία που παίζουν οι υποδομές και οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της σχολικής ζωής και της τοπικής κοινωνίας, στη σημασία των πολιτισμικών αγαθών, των παραδόσεων και της ιστορίας μας στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Παράλληλα όμως γίνονται κατανοητές στην ευρύτερη κοινότητα, οι νέες ανάγκες των κοινωνιών της εκπαίδευσης.

Προβάλατε με τον καλύτερο τρόπο το Νομό μας, το Δήμο μας, το Δ.Δ. Ν. Σουλίου αλλά και την ιστορία του τόπου μας, των Δαρνακοχωρίων. Με τη διάκρισή σας, το όνομα του σχολειού και του χωριού, εμφανίζεται ήδη σε πολλές ιστοσελίδες και blogs, όπως πχ του http://mcsotos.wordpress.com/ , κι άλλων. Ελπίζω το παράδειγμά σας να βρει μιμητές και σε άλλα σχολειά του Δήμου μας και του Νομού μας. Τούτη η επιτυχία της ομάδας σας ανάμεσα σε πολλές άλλες στην Ελλάδα, θεωρώ ότι δημιουργεί αισθήματα υπερηφάνειας, σε εμένα προσωπικά όσο και στα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής, της Επιτροπής αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους γονιούς τους και τους καθηγητές και συμπολίτες μας Καλό Πάσχα, Χαρούμενη Ανάσταση, Ανάσταση Ψυχής και Πνεύματος.

 

Αικατερίνη Πουστουρλή

Διπλ. Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, Πολυτεχνείου Κρήτης Δημοτική Σύμβουλος

Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας

 

 

27/02/2005
Γιάννης Καρακατσάνης
giannis@...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί με αυτό το κόσμημα του διαδικτύου. Συγχαρητήρια δηλαδή στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.

Μπράβο σας.

Είναι ίσως η καλύτερη διαδικτυακή "δουλειά" σχολείου που έχω δει ποτέ μου. Συνεχίστε την πάρα πολύ καλή δουλειά σας.

 

Γιάννης Καρακατσάνης

Φοιτητής Πληροφορικής

www.karakatsanis.info

 

 

20/02/2005
Νίκος Μεταξίδης
nickiren@...

Καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευχάριστη και απρόσμενη θα έλεγα εμπειρία. Απρόσμενη εμπειρία γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι μια από τις ωραιότερες ιστοσελίδες που μπορεί να συναντήσει κάποιος, θα ήταν αυτή ενός σχολείου.

Τα θέματα που πραγματεύεστε έχουν απίστευτο ενδιαφέρον. Επίσης αυτό που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση είναι το γεγονός ότι βρήκα πληροφορίες για το Καμερούν από τη συνέντευξη που σας έδωσε η Αδελφή Θέκλα. Θα χρησιμοποιήσω τις πληροφορίες αυτές και στη διατριβή μου που εκπονώ στο Bordeaux της Γαλλίας και αφορά στη μελέτη του ελληνισμού της Κεντρικής Αφρικής, και του Καμερούν ειδικότερα.

Και πάλι θερμά ευχαριστώ για την εμπειρία που μου προσφέρατε με τη δουλειά σας. Συγχαρητήρια σε όλους, καθηγητές και μαθητές.

 

Νίκος Μεταξίδης

Καθηγητής Οικονομολόγος

 

 

29/12/2004
KOMSHS  GIWRGOS
georgios...sis@...

PAIDIA SUGCARHTHRIA GIA THN POLU WRAIA ISTOSELIDA

KALH CRONIA   UGEIA   CARA   KAI  OREXH GIA  MAQHSH

ENAS  NTARNAKOCWRITHS APO THN GERMANIA

KOMSHS  GIWRGOS

 

 

16/12/2004
Γιώργος Μπέγκος
begos@...

Αγαπητοί μαθητές και εκπαιδευτικοί. Πολλά-πολλά συγχαρητήρια για τη διάκρισή σας στο netdays 2004. Επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σας πολύ συχνά και είμαι εντυπωσιασμένος από τη θεματολογία της.

Μπράβο σας!

 

Γιώργος Μπέγκος

Κατερίνη

 

 

16/11/2004
Sofia Seraki
serakis@...

Giasas!

Sinharitiria gia tin selida sas. Epsahna na matho pos ginete to tsipouro ke etsi sas vrika. Singinithika vlepontas kai tin epexergasia tou kapnou mia ke oi goneis mou eihan kapna mehri kai to 1966.

 

Sofia Seraki

katikos Norrköping Souidias genimeni sto Rodolivos Serron.

 

 

11/11/2004
Georgios Davitis
G.Davitis@...

Giasas suliotes.

Fetos ematha oti exi selida to xorio mas, ine fandastiki ala den tin kseri polis kosmos pou ine sto eksoteriko pola xeretismata apo germania

Georgios Davitis

 

 

19/08/2004
Βασίλης Δημητριάδης
info@...

Αγαπητοί φίλοι.

Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση ανακάλυψα στο διαδίκτυο την ιστοσελίδα σας. Χαρά για την καταπληκτική δουλειά σας και συγκίνηση γιατί ο τόπος σας είναι και δικός μου τόπος αφού εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πατέρας μου.

Εγώ λείπω από μικρό παιδί εδώ στην Αθήνα, όμως έρχομαι συχνά στις Σέρρες (Άη Γιάννη - Επτάμυλοι) να δω τους γονείς μου. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας, τα συγχαρητήρια μου για την καταπληκτική δουλειά σας και καλή συνέχεια...

 

Βασίλης Δημητριάδης

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα "Η ΠΗΓΗ"

 

 

02/08/2004
Απόστολος Αρβανίτης
ap_arvanitis@...

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους (καθηγητές και μαθητές) του σχολείου για την πολύ καλή παρουσία του γυμνασίου Νέου Σουλίου στο διαδίκτυο.
Όμως εκτός αυτού, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για όλες τις πρωτοβουλίες που το σχολείο σας αναλαμβάνει, πραγματοποιεί και αναπτύσσει και έτσι εκτός από τα στενά πλαίσια της μάθησης δίνει τη δυνατότητα γενικότερης έρευνας από τους μαθητές αλλά και προβληματισμού για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που αφορούν τόσο την τοπική κοινωνία της περιοχής του Νέου Σουλίου αλλά και ευρύτερα του νομού Σερρών.
 Κάνατε μια καλή αρχή. Εύχομαι να τη συνεχίσετε απρόσκοπτα και να την επαυξήσετε.


Απόστολος Αρβανίτης
Γεωλόγος - MSc - Δρ. Γεωθερμίας

 

 

16/07/2004
StergiosZiakas
StergiosZiakas@...

Giasas pedia prota ap` ola sinharitiria gia to site, ine gia mena to pio oreo site me skesi tin patrida mou. Katagoume apo to Chriso me lene Stergio ime 16 chronon meno stin Germania (Stuttgart) echo erthi sto chorio sas ke mporo na leo oti ine meta apo to Chriso;), to pio oreo chorio ap ta darnakochoria. Ke mia pou epese i leksi darnakochoria prepi na sas po ena megalo efharisto gia oti istorika stichia, leksis, ikones k.t.l.wrikate, mathete ke mazepsate gia na ta walete sto site me shesi ta darnakochoria.Naste kala ke na sinechizete tin prospathia pou kanete gia tin enimerosi ke tin ikona pou dichnete gia ta darnakochoria stous darnakes.

Apo tipolianit se soumpaskiliotes

 

 

08/03/2004
Katerina Vrettas
kathyvrettas@...

My name is Katerina Vrettas and I have just discovered your site on my birth town of Neo Souli (thanks to an e mail from my cousin Kostas who lives in Neo Souli) and I am very impressed, its fantastic!! Congratulations to all who worked on putting together the site. It is very user friendly and comprehensive as it covers most apects of life in the town and surrounding areas and provides a living history of the area and its people. It has made me very nostalgic to revist the town but since this is not possible I can now visit your site. Although I do not recognise many faces in your photo galleries (as I left very young) my parents were thrilled to see and recognise their brothers, sisters, cousins, friends and neighbours, then and now, as well as see the old and new houses and the changing architecture of Neo Souli and Serres. It is unrecognizable from my last visit more than 10 years ago. The town looks beatiful with its lovely new houses and the aerial views of Serres are fantastic!
Congratulations once again to all and keep up the great work. I will be loggin on regularly as there is so much to see and read!

Warm regards

Katerina

P.s Its great to see that your high school building (which was my primary school for 3 years) has been beautifully restored and maintained from the sad and grey old building that it used to be.

 

 

11/02/2004
Christos E. Sarigiannidis
cs47@...

Κύριε Αθανασιάδη…μπήκα στη σελίδα που έχετε δημιουργήσει για το Νέο Σούλι…ειλικρινά…είναι λίγο ότι και να πω…ένα μεγάλο Μπράβο…σε σας και σε αυτούς που σας βοήθησαν.

Έδειξα το web site που δημιουργήσατε σε τρεις καθηγητές εδώ στο Department (Chemical Engineering) οι οποίοι κατάγονται από τον Νομό Σερρών (Έχουμε κάνει μια μικρή Παροικία εδώ στο Bufalo… σε σύνολο 12 καθηγητών οι 5 είναι Έλληνες) και ειλικρινά εντυπωσιαστήκανε.

 

Σας Χαιρετώ

Christos E. Sarigiannidis

Ph.D. Candidate University at Buffalo

Advanced Materials Laboratory

Department of Chemical Engineering

 

 

30/12/2003
Μητροπολίτης Καμερούν Δημήτριος
mgrdimitrios@...

Γιαουντέ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2003

Αγαπητέ κ. Αθανασιάδη και αγαπητά μου παιδιά,

«ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ»

Απ’ άκρη σ’ άκρη της γης θα εορτασθεί και πάλιν εφέτος το χαρμόσυνο γεγονός της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Σωτήρος Χριστού, χαρίζοντας ελπίδα και χαρά σ’ όλους τους λαούς.

Αυτήν την ελπίδα και χαρά, που τόσο στερούνται οι Αφρικανοί αδελφοί μας, προσπαθούμε και εμείς να χαρίζωμε δια της Ορθοδόξου Ιεραποστολής.

Εκφράζω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς εσάς, διότι χάρη στην αγάπη σας χιλιάδες βαπτίσθηκαν Ορθόδοξοι, αποπερατώθηκαν: το Ορθόδοξο Ορφανοτροφείο και η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης (1400 τ.μ.), το Ιεραποστολικό Κέντρο και οι Ορθόδοξες Κλινικές Αγίων Αποστόλων,  Αγίου Μάρκου και ανοίχθηκαν οκτώ πηγάδια, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στους τέσσερις υπό ανέγερσιν Ιερούς Ναούς και στα δύο Ορθόδοξα Δημοτικά Σχολεία.

Παρακαλώ τις άγιες αυτές ημέρες, συνεχίσετε να συμπαρίστασθε με την προσευχή και την έμπρακτη αγάπη σας, στο δύσκολο Ιεραποστολικό μας έργο, που θα συνεχίζεται, εφόσον υπάρχει η Εκκλησία του Χριστού, εσείς δηλαδή, που είστε τα ζωντανά μέλη της.

Εύχομαι το Θείον Βρέφος της Βηθλεέμ να σας δίδει υγεία, να ευλογεί τους κόπους και τα έργα σας και προσδοκώ το Νέο Έτος 2004 να χαμογελάσουν περισσότερα παιδιά στο Καμερούν!

 

Με ευγνωμοσύνη και εγκάρδιες ευχές

+Ο Μητροπολίτης Καμερούν Δημήτριος 

 

 

24/12/2003
Κόκκινος Γεώργιος
kokkgeorge@...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές-τριες όσο και στον ακούραστο κι εργατικό καθηγητή σας κ. Αθανασιάδη, για την καταπληκτική εργασία που έχετε κάνει στην ιστοσελίδα σας (απόδειξη τα πολλά βραβεία που σας έχουν δοθεί).
Σαν "παλιός" Γυμνασιάρχης που υπηρέτησε στο Γυμνάσιό σας καμαρώνω κι εύχομαι να συνεχίστε για ακόμα "ψηλότερα".

 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ τ. Γυμνασιάρχης 

     

      

02/12/2003
Νίκος Καμπούρης
kampoul@...

Σας αξίζουν πολλά μπράβο. Μια Σελίδα που ξεφεύγει από τα τυποποιημένα.

Με μεράκι! Χωρίς περιττές λεπτομέρειες που κουράζουν.

Μια σελίδα που πάντρεψε το σύγχρονο με την παράδοση.

Και πάλι μπράβο σας. Εύχομαι σε όλους σας πρόοδο.

 

Νίκος Καμπούρης

    

     

23/11/2003
Γιάννης Νερουτσόπουλος
rodanos2@...

Γεια σας παιδιά!

Τυχαία και μέσα από το portal του pathfinder, ανακάλυψα το site σας.

Να πω ότι έμεινα έκπληκτος? Θα είναι λίγο...

Δεν ξέρω ποιος πήρε αυτή τη πρωτοβουλία αλλά το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!!!

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να βραβεύονται και ο καλός ο λόγος να λέγετε…

Έτσι και εγώ στέλνοντας αυτό το μήνυμα θα ήθελα να σας πω τα συγχαρητήριά μου για αυτή σας την πρωτοβουλία και προσπάθεια.

Συνεχίστε να πλουτίζετε τις σελίδες αυτές. Αξίζει τον κόπο…

 

Γιάννης Νερουτσόπουλος

από Λιβαδειά Βοιωτίας.

  

  

29/10/2003
Παντζάρη Ελένη
mail@...

Με συγκινήσατε πολύ.

Λέγομαι Παντζάρη Ελένη και είμαι δασκάλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας.

Ο πατέρας μου καταγόταν από το το Νέο Σούλι, το όνομά του ήταν Παντζάρης Θεόδωρος

  

  

17/10/2003
Κώτσιας Χαράλαμπος
mail@...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήρια μου για την άριστη δουλειά στην ιστοσελίδα σας, που δείχνει μεράκι, αγάπη αφιέρωση...

 

Με πολλή εκτίμηση

Ο Δντης

του 11ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Κώτσιας Χαράλαμπος

(από το παλιό Σούλι..)

  

  

07/08/2003
Eleni
Tazvolume@...

We are from America, friends of Alexandros Karakitsos.  We saw your site, we liked it very much. It was one of a kind. Great to see old friends and family.  Keep up the great work. Thumbs up! :)

Eleni

   

  

18/07/2003
Magdalene Matakou
bib@...

Hello Gymnasium of Neon Soulion, your new homepage is very professional - congratulations!!We like both: the historical information, as well as the actuell reports.

The pictures are introducing Neon Soulion also very well.

All school-mebers best wishes for the future.

Your sincerely

Magdalene Matakou (born in Neon Soulion) with husband Anton

   

  

03/07/2003
Christina Carida
Devilskater14@...

Hallo ich heiße Christina Caridas und wohne in Deuschland mein Vater Theofanis kommt aus eurem Dorf.Vielleicht kennt ihr ja zufällig meine Oma Evangelia Caridas.Ich habe zufällig endeckt  das ihr eine eigene Internet seite hab,und finde es echt toll!!! Wenn ihr lust habt könnt ihr mir ja mal zurück schreiben ich würde mich echt freuen.Ich hätte ja gerne auf Griechisch geschrieben aber das kann ich leider nicht naja dann viel Spaß beim übersetzen;-)   

 

Ciao

Christina!!!

  

  

20/06/2003
Καθηγητές του Γυμνάσιου Τοξοτών Ξάνθης
mail@...

Γεια σας.
Τυχαία μπήκαμε στο site του σχολείου σας και εντυπωσιαστήκαμε.

Περισσότερο δε όταν είδαμε ότι ο πρωτεργάτης ήταν συνάδελφος που πέρασε και από το σχολείο μας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις πιο εγκάρδιες ευχές μας, ειδικά στον συνάδελφο Θανάση που παρότι πέρασε για ένα χρόνο μόνο από το σχολείο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Καλή συνέχεια.
Πολλούς φιλικούς χαιρετισμούς από  τους καθηγητές του Γυμνάσιου Τοξοτών Ξάνθης.

  

   

14/04/2003
Παναγιώτης Σωτηρόπουλος
psotirop@...

Συγχαρητήρια για την αξιόλογη ιστοσελίδα σας, αποτελεί μια σημαντική παρουσία στον Κυβερνοχώρο. Είναι καρπός της πολύμοχθης προσπάθειας σας και υπόδειγμα αξιοποίησης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για τη διαμόρφωση ενός κλίματος γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας εκπαιδευτικών, μαθητών και κοινωνίας. Υποδεικνύει ταυτόχρονα πώς πρέπει να οργανώσουμε το σχολικό περιβάλλον συνυπολογίζοντας τις πολιτιστικές και παραγωγικές προτεραιότητες της Κοινωνίας της Μάθησης. Η προσπάθειά σας αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογισθεί κανείς με ποια μέσα διεκπεραιώνεται και με ποια κυρίαρχη λογική αντιπαλεύει. Εύχομαι οι αναζητήσεις σας και οι μαθησιακές διαδρομές σας να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τη σχολική κοινότητα.

Με ιδιαίτερη χαρά θα προβάλλουμε από την ΕΔΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ το έργο σας.

 

Δρ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος
Υπεύθυνος Μονάδας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας
Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (ΙΠΕΤ)

   

    

01/04/2003
Ξανθίππη Αγγελίδου
mail@...

Δεν ξέρω αν υπάρχει βραβείο που να σας ανταμείβει, φοβερή δουλεία και σε υλικό και αισθητική.!

Ιδιαίτερα μπράβο για την αρχιτεκτονική και τα έθιμα που μ αρέσουν και αγαπώ.

Ηλεκτρονικό υλικό άφθονο και πολύτιμο.

Έμαθα πολλά αν και έχω πολύ ακόμα να διαβάσω.

Το ποιο μεγάλο μπράβο για την συμμετοχή ενεργοποίηση και συλλογικότητα που βγαίνει από την ιστοσελίδα σας,
  

Ξανθίππη Αγγελίδου

ειδική πληροφόρησης
ΚΕΣΥΠ ΣΕΡΡΩΝ

  

    

05/03/2003
Σίκαλος Ευάγγελος
accounts@...

Ονομάζομαι Σίκαλος Ευάγγελος του Θεολόγη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νέο Σούλι.

Στο σημερινό γυμνάσιο τέλειωσα το δημοτικό, τώρα ζω και εργάζομαι στον Τίρναβο Λάρισας.

Τυχαία έπεσα πάνω στην τέλεια ιστοσελίδα σας.

θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη χαρά που ένιωσα, κοιτώντας και αναπολώντας τον τόπο μου, καθώς και για την δυνατότητα που μου δώσατε, να μάθουν τα παιδία μου, τόσα για το χωριό τους.

  

    

16/12/2002
Αναστάσιος Παπαδόπουλος
mail@...

Προς Γυμνάσιο Ν. Σουλίου
Σας συγχαίρουμε για την προσπάθεια που κάνετε με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές σε σημείο ώστε να δημιουργήσετε μια θαυμάσια ιστοσελίδα στο Internet.
Συγχαρητήρια στον κ. Διευθυντή του Σχολείου κ. Σιδηρόπουλο Χρήστο, στους καθηγητές, στους μαθητές και ιδιαίτερα στον κ. Αθανασιάδη Αθανάσιο καθηγητή του Γυμνασίου, κλάδου ΠΕ3.
Τέτοιες προσπάθειες τιμούν το Σχολείο αλλά και τον κλάδο

  

Ο Προϊστάμενος

Του Γραφείου Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών

Αναστάσιος Παπαδόπουλος

    

26/10/2002
Γιώργος Οικονόμου
sonic-ge@...

Συγχαρητήρια γιά τόν πολύ όμορφο δικτυακό τόπο σας.
Είστε όλοι αξιέπαινοι. Μακάρι όλα τά σχολεία μας νά γίνουν σάν τό δικό σας. Τελικά η αληθινή Ελλάδα κυριαρχεί πέρα από τήν μικρόνοη πρωτεύουσα. Εδώ δέν γίνεται τίποτα πέρα απ' τήν καθημερινή ρουτίνα στά σχολεία. Λείπει τό μεράκι καί σείς αυτό πού μας λείπει τό έχετε. Κατά "σατανική" σύμπτωση κατάγομαι από τό Σούλι (τό Ηπειρώτικο), αλλά εκεί δέν υπάρχει τίποτα πιά δυστυχώς, οι λιγοστοί υπέργηροι κάτοικοι σέ λίγο δέν θά υπάρχουν καί ο τόπος θά ερημώσει παντελώς. Όπως τά περισσότερα χωριά μας.
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα γιά τήν πατρίδα μας. Θά γίνουμε έθνος υπέργηρων, μέ ερημωμένη ενδοχώρα. Παιδιά, άν μπορείτε, κρατηθείτε στόν τόπο σας.
Ζήστε καί εργαστείτε στόν τόπο πού σας γέννησε. Οί μικρές πατρίδες φτιάχνουν τίς μεγάλες. Είμαι ανοιχτός σέ κάθε επικοινωνία καί ενδεχόμενη βοήθεια. Τά πάω καλά μέ τά PC καί είμαι γιατρός. Αγαπώ τήν μουσική καί τήν Ελλάδα.
Ελπίζω νά βρεθώ σύντομα στόν πανέμορφο τόπο σας.

  
Ευχαριστώ.
Γιώργος Οικονόμου. 

  

14/10/2002
Θάλεια Καστερίδου
thalia@...

Αγαπημένοι καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Ν. Σουλίου Σερρών, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το πολύ αξιόλογο site σας, το οποίο βρήκα τυχαία, κάνοντας browsing στο site του www.thelo....

Ζω και εργάζομαι στην Αγγλία και πάντα ψάχνω για αξιόλογα sites που αφορούν την Ελλάδα, τον πολιτισμό και την παιδεία και ομολογώ ότι εξεπλάγην βλέποντας την ιστοσελίδα σας που είναι γεμάτη ενδιαφέροντα θέματα για μαθητές και όχι μόνο.

Είναι εντυπωσιακή η προσπάθειά σας και σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια - στους καθηγητές για την πρωτοβουλία και  τον σχεδιασμό και στους μαθητές για το περιεχόμενο και την δουλειά που έχουν προσφέρει για να βγει έξω αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Μπράβο σας 

 

Φιλικά

Θάλεια Καστερίδου

   

12/09/2002
Αθανάσιος Δαλκιτζής
sdalg@...

Σας εύχομαι και φέτος καλή και παραγωγική σχολική χρονιά. Το προηγούμενο έτος παρακολούθησα με μεγάλη χαρά την πρόοδο και το καλό στήσιμο του site και πιστεύω κατ επέκταση και την πρόοδο των μαθητών, φέτος μένω στη Λήμνο και θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ (δεν το κρύβω ) με περηφάνια, που ένα σχολείο του τόπου μου κάνει μια τόσο ''προχωρημένη'' και καλοστημένη προσπάθεια. Καλή σχολική χρονιά λοιπόν 

                                            

                                        

21/08/2002
Dimitrios Zoitopoulos
zoitopoulos@...

Congratulations about the excellent work that you have accomplished!!!

Congrats to all the students for their work and  the teachers for their guidance . I wish my High School teachers were so productive when I was in school!!

I grew up in Athens but since 1981 I live in U.S.  My name is Dimitrios Zoitopoulos and currently I reside in a suburb of Chicago. I am a High School teacher myself and have enjoyed very much your site. Keep up with your excellent work. Sorry that I write in English but I have not installed Greek language drivers for my keyboard yet.  

                                            

                                        

04/07/2002
Κυριακόπουλος Χρήστος
c_kiriakopoulos@...

Για σας!!!
Με λένε Χρήστο και είμαι 18 ετών!!! Είμαι από αυτό το τέλειο χωριό που λέγεται Νέο Σούλι!!! 

Μένω όμως στην Αθήνα!!!
Χάρηκα υπερβολικά που κάνατε  ένα καταπληκτικό site σε γραφικά και θεματολογία για το χωριό μας!!! 

  

WE WILL KEEP IN TOUCH!!!

                                            

                                        

26/6/2002
Γιώργος Αποστολίδης
gar-ap@...

Σέρρες 26/6/2002

Προς τον διευθυντή

του Γυμνασίου Ν. Σουλίου Σερρών 

Θερμά συγχαρητήρια για την παραγωγή του CD-ROM και την ιστοσελίδα του σχολείου σας.  

Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά, διότι αντιληφθήκατε τη σημασία του εγχειρήματος και παρείχατε τη δυνατότητα στους καθηγητές σας τη δυνατότητα να παρουσιάσουν με τόσο ζήλο την εικόνα του σχολείου σας στον «έξω» κόσμο, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό του σχολείου σας. 

Συγχαρητήρια στον καθηγητή κ. Αθανασιάδη, που για να παρουσιάσει σε τόσο σύντομο χρόνο και με αρτιότητα τέτοιο έργο, σημαίνει ότι α) εργάστηκε άοκνα ατέλειωτες ώρες «ελεύθερου χρόνου» και β) ότι διαθέτει μεράκι κι αγάπη για το αντικείμενό του και υψηλό επίπεδο γνώσεων. Επιπλέον είναι πολύ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η εργασία του δεν φέρει τη σφραγίδα του ενός δημιουργού, αλλά αφήνει το χώρο έκφρασης και δημιουργίας όλων των συμμετεχόντων (καθηγητών και μαθητών).

Συγχαρητήρια σ’ όλους τους συμμετέχοντες καθηγητές που με την προσωπική τους εργασία ή εποπτεύοντας / συντονίζοντας τους μαθητές παρουσίασαν προσόντα α) συμμετοχικής συνεργασίας, β) καλής επικοινωνίας και γ) επιστημονικότητας. Οι εκπαιδευτικοί απέδειξαν, ότι, όταν το σχολικό περιβάλλον είναι ευνοϊκό, μπορούν να προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες (εκτός της «ενδοταξικής» διδασκαλίας) τόσο στο σχολείο τους όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.  

Συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου Ν. Σουλίου, διότι απέδειξαν ότι το σχολείο είναι πολύ σημαντική υπόθεση στη ζωή τους για να την περιορίσουν μόνο στην εξεταστέα ύλη. Επέδειξαν ωριμότητα, συνεργατικότητα, ζήλο και αγάπη για την εργασία τους, το σχολείο τους και τον τόπο τους. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έδωσαν ο στίγμα τους σ’ όλον τον κόσμο· είπαν «εμείς είμαστε αυτοί και αυτός είναι ο τόπος μας και η ιστορία του, και αυτό που βλέπετε είναι ένα μικρό μόνο κομμάτι απ’ όσα μπορούμε να πετύχουμε …, αν μας παρέχετε υποδομές και καλούς δασκάλους».

Συγχαρητήρια σ’ όλους σας. Ας πάρουν το μήνυμά σας όσοι δεν αντιλαμβάνονται ακόμη ότι η ατομική και συλλογική πρόοδος βρίσκεται στη συνεργασία

  

Μ’ εκτίμηση

Γ. Αποστολίδης

                                            

                                        

20/06/2002
Αριστείδης Τούσκας
mail@...

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές και ιδιαίτερα στους μαθητές του Γυμνασίου σας που δούλεψαν για την δημιουργία του CD.

Παρακολουθώ καιρό τώρα την πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά σας. Μόνον όσοι ασχολούνται με τέτοιες ή παραπλήσιες έστω εργασίες είναι σε θέση να καταλάβουν πόσο μεράκι, κόπος αλλά και χρόνος απαιτείται για την πραγματοποίησή τους. Ελπίζω και το πιστεύω ότι θα υπάρχει συνέχεια.

Καλό καλοκαίρι.

  

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του Λυκείου Ηράκλειας

Αριστείδης Τούσκας

                                                             

                                           

12/05/2002
thomas tomk
ttomk@...

Λέγομαι Θωμάς είμαι Σερραίος Νταρνάκας αλλά μένω στην Ξάνθη λόγω δουλειών. Επισκέφθηκα την σελίδα σας και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Χάρηκα καθώς γνώρισα τα άτομα του σχολείου σας και καθώς είδα και τους γνωστούς μου.
  
Καλή συνέχεια 

                                                          

                               

20/04/2002
Γιάννης Δημ. Καραμάνος
karamanos@....

Σεβαστέ κ. Αθανασιάδη,

Συγχαρητήρια! Η ιστοσελίδα σας είναι υπέροχη.

Με την πρωτοβουλία αυτή προβάλλεται το γυμνάσιό σας και συγχρόνως, μαθαίνουμε και εμείς στο εξωτερικό σημαντικά στοιχεία για τον νομό σας. 

Σας εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο στο έργο που έχετε αναλάβει.

Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια και τους χαιρετισμούς μου στην διεύθυνση και προσωπικό του σχολείου.

 

Μετά φιλίας

Γιάννης Δημ. Καραμάνος

Balwyn North, Victoria, AUSTRALIA

               

               

01/03/2002
Γιάννης Κάπος & Παναγιώτης Κάπος 
ykapos@...

Αγαπητοί Καθηγήτριες/ες και αγαπητά παιδιά,
είμαστε δυο αδέρφια που σπουδάζουμε στο εξωτερικό. Τον ελεύθερο χρόνο μας τον αφιερώνουμε στο internet ( εδώ πληρώνεις ένα ποσό το μήνα για 24αρο internet ) προσπαθώντας να αποκτήσουμε κι άλλες γνώσεις αλλά επίσης να καλύψουμε διάφορα κενά που έχουμε επειδή δεν διαβάζαμε μικροί :=) 
Έτσι επισκεφθήκαμε και τη δικιά σας σελίδα. Αποφασίσαμε να σας στείλουμε αυτό το μήνυμα γιατί ενθουσιαστήκαμε από το επίπεδο της δουλειάς σας. Σκεφτήκαμε πως εμείς δεν είχαμε κα8ηγητές με τόσο ζήλο και μεράκι.  :=) 

Κλείνοντας να σας δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και να σας ευχηθούμε καλή πρόοδο. 
  
Γιάννης Κάπος
Παναγιώτης Κάπος 

  

    

19/02/2002
μ. Πρόδρομος Γρηγοριάτης
img1960@...

Πολύ καλή η σελίδα σας. Ντυμένη με χαρούμενη μουσική και ευοδιάζουσα Χριστό. 

Η Ελλάδα όταν έχει τέτοιους καθηγητές δεν πρέπει να φοβάται τίποτε. Άλλωστε πότε φοβήθηκε;   

Οι μαθητές του σχολείου και οι γονείς θα πρέπει νάναι ευτυχείς που έχουν τέτοιους δασκάλους. Δασκάλους που αγαπούν την δουλειά τους. 

Ίσως πρέπει να ενημερώσετε το υπουργείο και τις μηχανές αναζήτησης ώστε να παρακινηθούν και άλλα σχολεία. Επίσης θα προτείναμε κάποια συνεργασία με σχολεία και καθηγητές από την ομογένεια του εξωτερικού. 

Επισυνάπτω και μία σημαντική συνομιλία μεταξύ μαθητριών και του π. Βασιλείου Γοντικάκη ηγουμένου της Ιεράς Μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους, που έχω στα χέρια μου. 

Ο Θεός και η Παναγία να σας φυλάει και ευλογεί 

   

μ. Πρόδρομος Γρηγοριάτης 

Γρηγοριάτικον Κελίον Αγιου Φιλοθέου 

Καρυές Αγιου ΄Ορους